0
Shopping Basket RM0.00
Cart is empty

KEDAI MELISSA BERJAYA MENYELESAIKAN MASALAH SEORANG PEJUANG AUTISME

Kanak-kanak autisme tidak berupaya untuk mengadakan ‘eye contact’ dengan sesiapa. Mereka kebiasanya tidak sukakan sentuhan fizikal dan mereka juga akan suka berulang-ulang bercakap atau menuturkan benda yang sama berulang-ulang kali. Seorang Autisme merupakan orang yang isitimewa yang diciptakan oleh Allah S.W.T. Setiap jalan cerita kehidupan insan di dunia ini telah di aturkan sejak azali lagi, maka kita sebagai makluknya perlu redha dengan setiap ketentuannya.

Bermulanya kisah seorang Autisme dan kesabaran serta kesungguhan si ibu dalam melayan karenahnya anaknya itu. Si ibu mengadu masalah yang sering dihadapi oleh anaknya sehingga beliau sudah tidak tahu bagaimana untuk selesaikannya. Anaknya yang istimewa itu, sering dan kerap kali menggigit cadar sehingga terkoyak. Setiap kali dicegah dan dimarahi anaknya itu terus mengamuk sehingga beliau sendiri berasa lelah dan penat. Berkali-kali menukar cadar baharu sampaikan si ibu sudah tidak tahu mahu buat apa.

Suatu hari si ibu terjumpa satu produk iaitu sarung tilam PVC berzip di halaman facebook yang dimana ia merupakan material yang kalis air, malah produk tersebut bukan sahaja kalis air tetapi ia juga bebas dari bunyi kerinting plastik. Si ibu mencuba sarung tilam PVC berzip tersebut di tilam anaknya itu dan Alhamdulillah setiap kali anaknya menggigit cadar tersebut ia tahan lama dan tidak terkoyak seperti cadar-cadar yang beliau beli sebelum ni. Kini, terbukti sarung tilam PVC keluaran Kedai Melissa amat berkualiti dan diyakini.

Shopping Basket
ms_MYBahasa Melayu
× Perlu bantuan?