Galeri

KE PASARAN ANTARABANGSA

LENTOOQ ke China

LENTOOQ ke Australia

LENTOOQ ke Brunei

LENTOOQ ke Singapura

Shooting Program AGRO BANK

Penggambaran NONA TV3

Video

Kedai Melissa Sdn. Bhd. ini ditubuhkan pada tahun 2021 dan telah beroperasi dengan lancarnya. Kedai Melissa Sdn. Bhd. merupakan pejabat urusan rasmi bagi semua hal yang berkaitan dengan pembeli, pembekal dan lain-lain. Ia adalah tempat yang menguruskan Kedai Melissa Showroom dan AJ Tailoring Creative. Kedai Melissa Sdn. Bhd. ini juga mengambil pelajar yang memerlukan latihan industri daripada institusi pengajian tinggi seperti Politeknik, Giat Mara, IPTA dan IPTS bagi program Diploma atau Ijazah yang bersesuaian. Pelajar Industri akan ditempatkan di tiga bahagian mengikut kesesuaian jurusan yang mereka ambil sama ada di Kedai Melissa Showroom, Kedai Melissa Sdn. Bhd dan AJ Tailoring Textile. Di sini juga merupakan tempat yang menguruskan urusan yang berkaitan dengan media seperti Utusan Media Malaysia dan rancangan televisyen seperti Nona, TV Al-Hijrah, Rancangan Assalammualaikum dan lain-lain lagi.

Liputan Berita

Kedai Melissa mula didekati oleh pihak media pada penghujung tahun 2019. Selain mempunyai ruang pejabat urusankhas iaitu Kedai Melissa (M) Sdn Bhd, Kedai Melissa juga menerima kehadiran pelajar praktikal dari Giatmara, Politeknik, kolej kemahiran, IPTA & IPTS. 


Memegang status kontraktor bumiputera yang berdaftar di bawah MOF, Kedai Melissa telah membuktikan kualiti produk yang telah berjaya memikat hati pelanggan di Malaysia dan di negara luar seperti Singapura, Brunei dan China. Antara pihak media yang pernah membuat liputan dan menulis tentang Kedai Melissa ialah rancangan NONA TV3, Assalammualaikum Biz di TV AL HIJRAH, Utusan Malaysia & Destinasi TV untuk program Inspirasi Usahawan Selangor.