0
Shopping Basket RM0.00
Cart is empty

PEMBEKAL SELIMUT FLEECE DAN MENERIMA TEMPAHAN COP & PRINTING LOGO

Kedai Melissa juga turut dikenali sebagai pembekal selimut fleece kepada asrama, sekolah-sekolah, pusat kebajikan, IPTA IPTS, agensi kerajaan & swasta serta pusat institusi. Kini selimut fleece saiz single sentiasa mendapat permintaan yang hangat. Tetapi jika pelanggan mempunyai permintaan untuk saiz Queen dan sebagainya, kami turut menyediakan.

Selimut Fleece Kedai Melissa ini mempunyai banyak keistimewaan diantaranya ia boleh ditempah dalam kuantiti yang sedikit dan banyak. Mempunyai pelbagai pilihan warna yang menarik seerta kami juga turut menerima servis dan perkhidmatan cop & printing logo, nama dan lain-lain lagi.

Tahukah anda? Bahawa selimut fleece juga banyak kelebihannya. Antaranya, kain fleece berfungsi sebagai pembekal haba yang baik. Ia juga diperbuat daripada ‘material’ yang halus dan lembut, sesuai untuk mereka yang mempunyai jenis kulit yang sensitif. Kain fleece dihasil menggunakan jenis serat yang sangat kuat dan mudah dijaga serta dibersihkan. Masa untuk pengeringan amatlah singkat, 10 minit sahaja di bawah cahaya matahari terik.

Untuk mereka yang risau tentang harga produk Selimut Fleece kami. Anda tidak perlu rasa gundah gelana kerana selimut fleece kami dapat dimiliki dengan harga yang berpatutan yang seiring dengan kualiti yang kami berikan. Dijamin terbaik. Jika berminat anda boleh terus hubungi kami “Ingat Selimut Fleece, ingat Kedai Melissa”

Shopping Basket
ms_MYBahasa Melayu
× Perlu bantuan?