0
Shopping Basket RM0.00
Cart is empty

TEMPAHAN SULAMAN TUALA 430 HELAI DARI MAJLIS PERBANDARAN HULU SELANGOR

Percaya atau tidak, Kedai Melissa mampu menerima tumpahan sulaman dalam kuantiti yang banyak mahu pun sedikit. Kedai Melissa telah menerima tempahan  sulaman (embroidery) daripada Majlis Perbandaran Hulu Selangor. Sebanyak 430 helai telah selesai di sulam mengikut rekaan yang di kehendaki. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Majlis Perbandaran Hulu Selangor kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk menjayakan tempahan sulaman ini.

Keistimewaan tempahan sulaman dari Kedai Melissa adalah kami mampu menerima tempahan dalam kuantiti yang tidak terhad. Tidak kiralah sehelai hingga beribu helai sekali pon. Kedua, pelanggan boleh menempah sulaman mengikut rekaan pelanggan sama ada logo, teks dan sebagainya. Ketiga, pelanggan boleh custom sulaman mengikut pelbagai saiz sulaman yang mereka kehendaki. Keempat, kami menerima pelabagai jenis material untuk di sulam. Sama ada tuala, cadar, baju dan lain-lain lagi. Akhir sekali, sualaman dapat disiapkan dalam masa yang singkat akan tetapi bergantung kepada kuantiti sualaman tersebut.

Usah khawatir dengan perkhidmatan dan servis dari Kedai Melissa kerana kami mampu memberikan layanan dan servis yang berkualiti dalam segala produk yang anda beli dari kami. Ingat custom sulaman, ingat Kedai Melissa

Shopping Basket
ms_MYBahasa Melayu
× Perlu bantuan?