Lindungi dari tumpahan cecair dan air kencing


Pelindung tilam kalis air melindungi tilam bebas dari tumpahan cecair, air kencing dan peluh. Ia bertindak untuk menghalang cecair dari meresap ke dalam tilam. Ia juga membantu memastikan permukaan tilam tetap kering dan terlindung jika berlaku tumpahan cecair atau anak kencing malam.

Pelindung Tilam Anti-Kelembapan 


Sarung tilam kalis air kami diperbuat daripada mikrofiber berkualiti premium bagi permukaan atas dan lapisan TPU di bahagian bawah. Lapisan TPU bertindak untuk menghalang air dari meresap ke tilam. Manakala permukaan mikro yang berliang menjadikan tidur malam anda pastinya selesa.

Bebas dari hama habuk dan alergi 


Pelindung tilam kalis air adalah cara terbaik untuk melindungi dari alergi bebas hama habuk dan pepijat tilam. Lapisan TPU di bahagian bawah bertindak menghalang dari pengumpulan hama habuk dan pijat tilam. Pelindung tilam kalis air ini merupakan penyelesaian terbaik bagi mereka yang mempunyai alergi serta asma. 


Aman dan bebas dari bunyi keriting plastik


Kebanyakan pelindung tilam akan mengeluarkan bunyi dentingan plastik ketika tidur. Ini boleh mengganggu tidur malam yang lena. Pelindung Tilam Kalis Air NOYA selesa dan tidak mengganggu ketika tidur. Pelindung kami juga tidak akan menghasilkan bunyi dentingan kerana kami menggunakan mikrofiber yang berkualiti tinggi pada permukaan atas.

Nikmati tidur yang nyenyak dengan koleksi tilam kalis air NOYA.